top of page

Adventshälsning från Styrelsen

Kära medlem i Göteborgs Konstmuseums Vänner


Vi vill tacka er alla som nu är medlemmar i Konstmuseets Vänner. Ert medlemskap betyder oerhört mycket för Göteborgs konstmuseum och för föreningen. Nu i dessa Corona-tider och i framtiden kommer ert medlemskap att betyda ännu mer.

Vi har under hösten fått ändra våra aktiviteter pga. pandemin. Vi följer rådande restriktioner och har beslutat att inte genomföra årets återstående medlemsaktiviteter förutom en julaktivitet.

Vår traditionella julavslutning är inställd men istället den 16 december kommer vår nye museichef Patrik Steorn att berätta om årets fina konstinköp. Vänföreningens ordförande Torbjörn Molander kommer att förrätta ett konstlotteri. Detta läggs upp digitalt på hemsidan den 16 december kl. 18:00.


Vår ambition är att genomföra årets planerade men inställda medlemsaktiviteter under nästa år. Vi återkommer till er med information i Vännernas vårprogram som skickas ut i senare delen av januari. Besök gärna vår hemsida där det kommer att finnas aktuell information.

Vi ser fram emot ett nytt och inspirerande år 2021 där vi alla kan träffas igen!

Stort tack för i år och Trevlig Advent!

Styrelsen


P.S. Ett tips i juletider kan vara att ge bort ett medlemskap för 2021 i julklapp. Detta gör ni enklast genom att gå in på vår hemsida under medlemskap.

Comments


bottom of page