top of page

ons 19 maj

|

Karl Johansgatan 29

Exklusivt besök hos Cooper & Gorfer

Cooper & Gorfer bjuder på en inspirerande och personlig kväll i deras studio, där de tar med oss bakom kulisserna av deras senaste projekt, Between These Folded Walls, Utopia – ett projekt som har sin utgångspunkt i vår tids oförmåga att våga drömma.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Exklusivt besök hos Cooper & Gorfer
Exklusivt besök hos Cooper & Gorfer

Tid och plats

19 maj 2021 18:00 – 20:00 CEST

Karl Johansgatan 29, Karl Johansgatan 29, 414 59 Göteborg, Sverige

Gäster

Om aktiviteten

Vad håller du nära? Var är din hemliga plats som skapar dig trygghet? Om du var tvungen att lämna allt och börja om igen – vem skulle du vara då? När världen omkring oss rasar, har vi slutat drömma om en annan? 

Cooper & Gorfer bjuder på en inspirerande och personlig kväll i deras studio, där de tar med oss bakom kulisserna av deras senaste projekt, Between These Folded Walls, Utopia – ett projekt som har sin utgångspunkt i vår tids oförmåga att våga drömma och den därav resulterande utopiförlusten. I hjärtat av projektet står unga kvinnor vars liv har påverkats av migration. Bilderna, som skapades under perioden 2016-2020, fick en helt ny betydelse när de släpptes mitt i Covid-19 pandemin, när vi alla plötsligt blev konfronterade med förlust och vår egen skörhet.

Ni är varmt välkomna till en inspirerande kväll med starka upplevelser och diskussioner om konst, livets utmaningar och letandet efter utopin. Cooper & Gorfer bjuder på lite lätt tilltugg och dryck.

Ni anmäler er och betalar på här före den 9 april. Till denna aktivitet får var och en ta sig själv. Spårvagnshållplats är Kaptensgatan. 

Adressen är Cooper & Gorfer, Karl Johansgatan 29 i Göteborg. Portkod lämnas till dem som deltar i denna aktivitet.

Biljetter

  • Besök hos Cooper & Gorfer

    200,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page