top of page

mån 14 sep.

|

Elite Park Avenue Hotel

Kallelse till ÅRSMÖTE

Årsmötet kommer att hållas på Elite Park Avenue Hotel

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

14 sep. 2020 18:00

Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg

Gäster

Om aktiviteten

Årsmötet kommer att hållas i den fantastiska Taube-salen som har dekorerats av en av våra mest folkkära artister, Evert Taube. Han har här på 16 väggfält, i ord och bild, beskrivit en del av sina mest populära och älskade sångverk.

Corona säkerhetsavstånd gäller och vi kommer att ställa stolar med rekommenderat avstånd. Årsmötet avslutas med ett konstlotteri. Vi lottar ut två fina konstverk till alla medlemmar i Vänföreningen.

Som nästa programpunkt har vi bjudit in vår researrangör Birgitta Kjellander från BK Travel Solutions till vårt Årsmöte. Birgitta och hennes team har levererat en lång rad konstresor till KMV över åren. Resorna har varit mycket uppskattade och eftertraktade. Vi får nu höra vår researrangörs tankar om varför man skall följa med på en konstresa. Vilka är fördelarna med att åka med KMV - jämfört med att resa på egen hand? Vi får veta hur det aktuella kulturresandet ser ut just nu. Birgitta delar också med sig av tips om aktualiteter och om hur framtida konstresor kommer att se ut.

Birgitta Kjellander kommer att lotta ut fem presentkort på 1000 kronor/vardera till de närvarande under Årsmötet. Presentkortet kan användas på en KMV-resa som arrangeras av BK Travel Solutions inom det närmaste året.

Talare på Årsmötet 2020 är Fil. dr Alexandra Herlitz, universitetslektor på Konst- och bildvetenskap vid Institutionen för kulturvetenskaper på Göteborgs Universitet.

Penseldrag och polkasteg - det polyglotta livet i Grezkolonin Alexandra Herlitz skall tala om sin forskning om den internationella konstnärskolonin i den franska byn Grez-sur-Loing som blev tema för vårutställningen 2019 på Prins Eugens Waldemarsudde. Hon kommer att berätta om livet i kolonin och fokusera på både det konstnärliga arbetet och de sociala aktiviteterna som ledde till vänskaps- och kärleksrelationer inom och över nationsgränserna.

OBS! Vi kommer att förbereda för social distansering under Årsmötet och har därmed ett begränsat antal platser.

Enbart de som har anmält sig och fått bekräftelse att de har fått plats kan delta under Årsmötet p g a Corona-pandemin.

Vill ni delta i Årsmötet den 14 september behöver ni därför anmäla er antingen per epost kmvigbg@gmail.com eller telefon 031-16 27 31 (lämna din anmälan på telefonsvararen) före den 31 augusti.

Årsberättelsen finns för avhämtning på i receptionen på GKM från och med den 24 augusti för er som önskar ta del av den före Årsmötet.

VIKTIG INFORMATION: På grund av Covid19 kan allt ändra sig. Vi uppdaterar hemsidan www.konstvanner.se med löpande information.

Dela detta evenemang

bottom of page