top of page

tors 16 nov.

|

Götaplatsen

Ny dagsresa: möt Lisa Larson och Olle Baertling den 16 november

Följ med till Vansdalorum och se Lisa Larson breda konstnärskap för att därefter fortsätta till Hallands Konstmuseum där vi får se utställningen "Från Baertling till Multikonst".

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Ny dagsresa: möt Lisa Larson och Olle Baertling den 16 november
Ny dagsresa: möt Lisa Larson och Olle Baertling den 16 november

Tid och plats

16 nov. 2023 08:00 – 18:15

Götaplatsen, Götaplatsen, Göteborg, Sverige

Gäster

Om aktiviteten

Bussen avgår från Götaplatsen kl. 08.00. I Gislaved görs ett stopp för kaffe och fralla på Citykonditoriet.

Resan fortsätter därefter till Vandalorum i Värnamo. Där ges en guidad visning av Lisa Larsons konstnärskap i hela dess bredd, allt från välkända serietillverkade objekt till skisser, prototyper och unika alster. Keramiken står i centrum, men där finns även föremål i porslin, trä, glas och brons.

Före avfärd från Vandalorum serveras en god lunch i museets restaurang Syltan.

Resan fortsätter till Hallands Konstmuseum i Halmstad och utställningen ”Från Baertling till Multikonst”. Här får vi följa den abstrakta konstens utveckling från att vara ganska elitistisk till att bli en del av folkhemmet. Vill man förbereda sig inför besöket har museet ett poddtips ”Olle Baertling entreprenören och teknikoptimisten - ett panelsamtal”. På museet ges även utställningen ”Tillskott” som visar ett urval av de senaste tio årens nyförvärv. Före avfärd fikar vi på ”Brunchbaren”. Beräknad hemkomst till Götaplatsen är kl. 18.15. I priset ingår bussresa med resvärd från KMV, entré till utställningarna, guide, förmiddagskaffe och fralla, lunch samt eftermiddagsfika.

Biljetter

  • Ny dagsresa 16 okt.

    1 450,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page