top of page

tis 07 sep.

|

Lorensberg

Vännernas Årsmöte

KMVs Årsmöte kommer hållas i den fantastiskt vackra Taube-salen på Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vännernas Årsmöte
Vännernas Årsmöte

Tid och plats

07 sep. 2021 18:00 – 20:00

Lorensberg, Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg, Sverige

Gäster

Om aktiviteten

Taube-salen är en fantastisk vacker lokal som är kulturminnesmärkt. En av våra mest folkkära artister, Evert Taube, har dekorerat väggarna med motiv ur sina populära och älskade visor. Vi kommer att få en kort presentation av Taube-salen vid inledningen av Årsmötet.

Nästa punkt på programmet är ett mycket intressant föredrag av Sarah Cooper & Nina Gorfer och därefter följer själva Årsmötet och konstlotteri.

Cooper & Gorfer – från kvinnliga berättelser till pandemin Under mer än ett decennium har konstnärsduon Cooper & Gorfer, som består av Sarah Cooper och Nina Gorfer, skapat utställningar världen över. Med kvinnor i centrum utforskar Cooper & Gorfer minnen, migration, identitet och vår relation till makt och empati.

Cooper & Gorfer kommer att berätta om sitt konstnärskap och ta med oss på en resa genom sin kreativa process. En inspirerande föreläsning som blandar det visuella med berättelser, och hur en pandemi kan ändra konstens betydelse.

Efter en kortare bensträckare börjar själva Årsmötet.

Efter Årsmötet lottar vi ut tre fina konstverk till medlemmarna i Vänföreningen som deltar i Årsmötet och ett konstverk till alla medlemmarna.

Runt kl. 20.00 intar vi en härlig supé i Verandan. För att delta i supén behöver ni göra en separat anmälan. 

Dagordning och Årsberättelsen delas ut vid Årsmötet. För den som vill ta del av Årsberättelsen före Årsmötet finns den för avhämtning i receptionen på GKM från och med tisdag den

24 augusti.

OBS! Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer beträffande social distansering under Årsmötet och supén. Vi kommer att ställa stolar med rekommenderat avstånd. Det finns enbart ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

Anmälan till Årsmötet tisdag den 7 september samt till supén görs härsenast fredag den 6 augusti. 

Obs! Ni måste göra två separata anmälningar på hemsidan om ni vill delta i både Årsmötet och supén. 

Enbart de som har anmält sig och fått bekräftelse att de har fått plats får delta i Årsmötet 2021 och supén p.g.a. Corona-pandemin.

Biljetter

  • KMVs Årsmöte 7 september 2021

    Årsmötet kommer att hållas i Taube-salen på Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page