top of page

Konstresa till Pilane, Skärhamn och Mimers Konsthall, 28 maj 2024
Som vanligt startade vi från Götaplatsen tidigt en tisdags morgon. Solen sken och vi var ett 20-tal förväntansfulla Vänner som satt i bussen.


Första stoppet var på Tjörn och Sundsby Säteri. Vi tog en skön promenad i de fantastiskt vackra omgivningarna. Kaffe o fralla intogs i trädgården. Jättegott.


Nästa stopp blev Akvarellmuseet där vi fick se verk av Hans op de Beck. ”Världens bästa guide” Jonte guidade oss runt i en dryg timme och vi var alla helt förundrade både över guiden och alla konstverk han talade om. Efter en härlig lunch var det dags för Skulpturparken Pilane. Som vanligt är det så härligt att gå i grönskan och bland fåren och se alla fina konstverk. Många nya och några gamla men så fint. Mycket sevärt.


Tyvärr kom ösregnet när vi gått halvvägs och vi skyndade till bussen. Vår guide följde med ombord och slutförde sitt uppdrag där. Genomblöta från topp till tå stannade vi på Mimers kulturhus och såg en blandutställning med lokala konstnärer.  Alla var vi mycket blöta och nöjda när vi sa hej då. Tack för en trevlig resa. //Barbro Unger

コメント


bottom of page